Star Wars: The Clone Wars – een Pandemic System spel aangekondigd

Vandaag hebben Asmodee en Z-Man Games Star Wars: The Clone Wars – A Pandemic System Game aangekondigd. Het spel speelt zich af tijdens de geliefde Star Wars: The Clone Wars televisieserie en laat spelers de Republiek samen verdedigen als legendarische Jedi. Gebouwd met behulp van Z-Man Games’ coöperatieve Pandemic System mechanics, moeten de spelers samenwerken om missies in de melkweg te voltooien en de Separatisten te stoppen. Star Wars: The Clone Wars – A Pandemic System Game. Het spel lanceert wereldwijd
1 oktober.

In Star Wars: The Clone Wars – A Pandemic System Game kiezen de spelers uit zeven Jedi, waaronder Ahsoka Tano en Anakin Skywalker, elk met hun eigen unieke Force vaardigheden. In vier epische scenario’s moeten de Jedi samenwerken en een lid van de duistere kant verslaan, zoals Count Dooku en General Grievous. Elk scenario kan worden voltooid met behulp van verschillende Jedi krachten, teamleden, en doelstellingen, het toevoegen van hoge herspeelwaarde aan elk avontuur.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com