Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Aspyr en Lucasfilm Games hebben aangekondigd dat het tijdloze RPG-epos STAR WARS : Knights of the Old Republic  II: The Sith Lords nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch  voor 14€. Een digitale bundel met het volledige spel plus de originele STAR WARS : Knights of the Old Republic  is ook verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor 26,49€.
De Sith Lords hebben de Jedi naar de rand van uitsterven gejaagd en staan op het punt de Oude Republiek te verpletteren. Nu de Jedi-orde in puin ligt, is de enige hoop van de Republiek een eenzame Jedi in ballingschap die worstelt om zich opnieuw met de Force te verbinden. Leid een gevarieerde bemanning van unieke bondgenoten, maak moeilijke keuzes met verstrekkende gevolgen, en beslis over je lot. Volg je de lichte kant en red je het heelal, of bezwijk je voor de duistere kant en haal je alles onderuit?

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password