Star Wars Jedi: Fallen Order voegt Meditation Training, New Journey+ en nog veel meer toe

EA en Respawn Entertainment hebben een gratis content-update uitgebracht voor Star Wars Jedi: Fallen Order, waarin spelers nieuwe uitdagingen kunnen aangaan in een gloednieuwe spelmodus, het verhaal opnieuw kunnen spelen met alle eerder ontgrendelde collectibles, nieuwe cosmetische items voor Cal en BD-1 kunnen verzamelen, en nog veel meer!

Deze update heeft grotendeels betrekking op een gloednieuwe spelmodus, genaamd Meditation Training. Deze spelmodus is toegankelijk via de Meditation Points in het spel; hier kunnen spelers meedoen aan Combat Challenges, waarin Cal het moet opnemen tegen hordes vijanden en eindbazen.

Meditation Training introduceert tevens de Battle Grid: een sandbox waarin spelers hun eigen confrontaties kunnen creëren. In deze modus kunnen spelers een locatie selecteren, de grootte van de confrontatie bepalen, met diverse niveau-modifiers spelen en zelfs een aantal unieke tegenstanders uitkiezen.

De hierboven genoemde Meditation Training-modus wordt vrijgespeeld als spelers hun eerste Jedi-reis door het verhaal voltooien en opnieuw beginnen met een nieuwe modus genaamd New Journey+, waarin spelers het verhaal opnieuw kunnen starten met alle eerder vrijgespeelde cosmetische collectibles. Als je in New Journey+ duikt, krijg je ook toegang tot een aantal unieke cosmetische items, inclusief het Inquisitor-uniform en de bijpassende rode lightsaber-kristallen. Spelers krijgen ook nieuwe cosmetische onderdelen waarmee ze hun lightsaber kunnen pimpen, en skins voor BD-1 die je kunt verdienen door Combat Challenges in Meditation Training te voltooien.

Respawn heeft daarnaast talloze wijzigingen in de toegankelijkheid aangebracht waar vaak om is gevraagd, waaronder schaalopties voor tekstgrootte, het overslaan van quick-time events, en aan/uit-opties om de interactie met objecten en reizen over de wereld te vereenvoudigen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password