Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game Nu beschikbaar

Vandaag hebben Asmodee en Z-Man Games Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game gelanceerd. Dit nieuwe avontuur koppelt Love Letter’s kenmerkende sociale deductie gameplay met de iconische verhalen van het Star Wars melkwegstelsel voor een spel van rebelse dapperheid en slim bedrog. Spelers gebruiken de talenten van klassieke Star Wars personages om hun tegenstanders te slim af te zijn en te verslaan in dit snelle, toegankelijke kaartspel voor de hele familie. Star Wars

Net als de originele Love Letter, Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game heeft eenvoudig te leren regels die een leuke, steeds veranderende speler dynamiek creëren. Spelers trekken en spelen om de beurt kaarten gebaseerd op geliefde personages uit Star Wars: Return of the Jedi zoals Luke Skywalker, Boba Fett en Jabba the Hutt. Bekende gezichten van zowel de Rebel Alliance als Jabba’s bemanning zullen spelers helpen om de overwinning te behalen. Nieuw in Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game zijn de Agenda Cards die het traditionele liefdesbrievenspel op de schop nemen met specifieke overwinningsvoorwaarden en eindeloze herspeelwaarde toevoegen aan elk spel.

Met speelsessies van 20 minuten en ondersteuning voor 2-6 spelers is Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game de perfecte spelavond voor vrienden en familie. Het draagbare kaartspel en het zakje met fiches maken het ook een geweldige reisgenoot. Het maakt niet uit waar ze zijn in de melkweg, volwassenen en kinderen van 10 jaar en ouder zullen mee willen doen met dit competitieve, snelle spel.

Belangrijkste kenmerken van Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Spel

Gemakkelijk te leren en te spelen: Kenmerken “trek een kaart, speel een kaart” Love Letter-gebaseerde gameplay, maar met unieke en spannende Star Wars-twists.
Gemakkelijk te vervoeren: Inclusief een hoogwaardige, draagbare Star Wars-tas met een gestileerd logo van Jabba’s Palace, perfect voor onderweg.
Geliefde personages, nieuwe uitdagingen: Iconische Star Wars-personages uit Star Wars: Return of the Jedi vertegenwoordigd in illustraties van hoge kwaliteit en kaarten met unieke vaardigheden. Elke ronde brengt nieuwe uitdagingen en veranderende agenda’s.

Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game is ontwikkeld door Z-Man Games in samenwerking met Lucasfilm en uitgegeven door Asmodee.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password