Star Wars Battlefront II: Celebration Edition wordt vandaag uitgebracht

Vandaag kondigen DICE en Lucasfilm de Star Wars Battlefront II: Celebration Edition aan. Deze is vanaf  vandaag verkrijgbaar en geeft fans de kans om de meest complete versie van de game tot nu toe te spelen, inclusief alle content die in het verleden is uitgebracht én alle toekomstige updates. Later deze maand wordt de release van Star Wars: The Rise of Skywalker in de game gevierd met content die geïnspireerd is op de nieuwe film.

De Star Wars Battlefront II: Celebration Edition bevat de basisgame, inclusief een meeslepend singeplayer avontuur en epische multiplayergevechten, verspreid over alle drie de tijdperken uit de Skywalker-saga. Ook krijgt de speler toegang tot twee jaar aan gratis game updates, dus hij heeft direct toegang tot nieuwe modi, zoals online Co-Op, gigantische offline gevechten tegen AI-tegenstanders in Instant Action en non-lineaire multiplayer actie die zich afspeelt op planeetoppervlakten en capital ships in Capital Supremacy. Daarnaast bevat deze editie meer dan 150 Appearances, inclusief zes Legendary Hero Appearances (verschillende customization skins gebaseerd op de films), meer dan 100 Hero Trooper Emotes en Voice Lines en meer dan 70 Hero en Trooper Victory Poses vanaf het moment dat de speler begint. Bovendien krijgt de speler direct toegang tot iedere Hero Appearance, Trooper Appearance, Emote, Voice Line en Victory Pose die kan worden vrijgespeeld met ingame currency*.

De aankomende The Rise of Skywalker content update geeft spelers de mogelijkheid om zich in settings te wanen die zijn geïnspireerd op het zenuwslopende laatste deel in de Star Wars sequel trilogie, inclusief de splinternieuwe jungleplaneet die in de film te zien is. Vier nieuwe reinforcements maken hun opwachting: de Sith Trooper en de Jet Trooper van de First Order én de Gunner en Spy van de Resistance. Ook bevat deze update nieuwe Appearances voor Rey, Finn en Kylo Ren, die zijn geïnspireerd op de film. De nieuwe Appearances, Reinforcements en nieuwe Co-Op-ervaringen arriveren op 17 december. Spelers moeten nog iets langer wachten voordat zij de strijd aan kunnen gaan op de nieuwe planeet, want deze wordt op 20 december aan de game toegevoegd.

In januari brengt DICE Capital Supremacy ook naar het tijdperk van de sequel trilogie met twee nieuwe capital ships om te verdedigen of om neer te halen – de MC85 van de Resistance en de Resurgent-class Star Destroyer. De gigantische schepen hangen boven de nieuwe jungleplaneet en boven Jakku, terwijl de strijd op de grond in volle gang is. Dezelfde locaties worden ook offline aan Instant Action toegevoegd. Tevens wordt BB-8 toegevoegd aan de game als nieuw hero personage, wat vraagt om een voor razendsnelle speelstijl. BB-9E is speelbaar namens de First Order en vult een ondersteunende rol in.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password