Star Ocean: Integrity and Faithlessness releasedatum bekend gemaakt

Star Ocean, de epische, futuristische RPG-saga die spelers naar de sterren en nog veel verder voert, maakt een terugkeer met het binnenkort verwachte vijfde deel in de serie. De titel wordt ontwikkeld door tri-Ace, de gevierde studio achter alle vorige versies, met personageontwerpen van akiman (AkiraYasuda).

Star Ocean: Integrity and Faithlessness speelt zich af in de periode tussen het tweede en derde spel in de serie, eeuwen nadat mensen de Aarde voor de sterren hebben ingeruild. Op dit moment van de geschiedenis is de missie van de Pangalactische Federatie, vrede en orde in het universum, bijna voltooid. Er ontstaat echter opnieuw een conflict op de planeet Faykreed, 6000 lichtjaar van de Aarde, waarmee een nieuw verhaal begint in de oceaan der sterren.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness is verkrijgbaar vanaf 1 juli voor Playstation 4

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/be48f4d1-a787-4633-8c53-e3f167571a5a_zps2m4zz9as.jpg

Kenmerken:
  • Reis naar een wereld met omgevingen die naadloos in elkaar overgaan: Schakel in realtime tussen gevechten en dynamische cutscenes terwijl de grenzen tussen verhaal, verkenning en strijd vervagen in een meeslepende en adembenemende gebruikerservaring. Het gloednieuwe systeem zorgt ervoor dat spelers betoverd blijven in uitgestrekte verre landen en worden geraakt door de persoonlijke verhalen over de mensen die ze ontmoeten.
  • Een evolutie van realtimegevechten: Besluip vijanden of vecht vanaf afstand met krachtige combo’s om afstandsvaardigheden te activeren. Integreer speciale aanvallen in combo’s en schakel naar wens tussen een uitgebreide cast speelbare personages om hun unieke speciale technieken te gebruiken.

Pre-order nu en ontvang de Limited Edition. Deze bevat extra content waaronder het spel in een exclusieve SteelBook, extra digitale content en de mogelijkheid om de gevechtsmuziek te veranderen naar die uit de Valkyrie Profile-serie.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/f5ee6db6-6fbd-4e73-a029-1f4f45e1825a_zpspfhhyp9x.jpg

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password