Star Control: Origins update verbetert visuele getrouwheid voor schepen en leiders

Stardock heeft vandaag een v1.6 update voor Star Control: Origins vandaag vrijgegeven. Een grote visuele revisie voor de conversatiegraphics van leiders en verbeterde details en gevechtsprestaties voor schepen vormen de hoeksteen van de update. Het spel gebruikt ook minder geheugen en laat over het algemeen betere prestaties zien.
Star Control: Origins speelt zich af in de late 21e eeuw. De speler is de kapitein van het eerste interstellaire sterrenschip van de aarde met de missie om de melkweg te verkennen, bondgenoten te vinden om de aarde te helpen beschermen tegen vijandige aliens, en de middelen te vinden die nodig zijn om de aarde uit te breiden naar de sterren.

De update v1.6 brengt aanzienlijke verbeteringen aan in de renderingtechnologie van het spel. Spelers zullen genieten van fijnere details en vloeiendere framerates wanneer ze met buitenaardse leiders praten, terwijl ze ook betere prestaties krijgen dankzij minder geheugengebruik. Schepen profiteren van deze visuele revisie met meer detail en betere prestaties tijdens gevechten.

Naast de visuele verbeteringen vermindert v1.6 het geheugengebruik van het spel met ongeveer 40%, afhankelijk van de grafische kaart en het computersysteem van de speler.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password