Star Citizen gratis te spelen tot 15 februari

Star Citizen viert Coramor en Red Festival vakantie-evenementen met gratis toegang tot spel en geselecteerde schepen vanaf 8 februari

CIG nodigt nieuwe en ervaren spelers uit om Star Citizen te spelen tijdens het eerste Free Fly-evenement van 2024. Van 8 tot 15 februari kan iedereen gratis spelen met toegang tot vijf verschillende schepen, variërend van het luxueuze Origin 400i-touringschip tot MISC’s solomijningsschip, de Prospector. Na de Alpha 3.22: Wrecks to Riches-update van december, met uitgebreide in-game PvP-content in Jumptown, nieuwe open-wereld vervallen nederzettingen, 20 nieuwe en diverse kapsels, verbeteringen aan Arena Commander en nog veel meer, is er nog nooit een beter moment geweest om het ‘vers’ te verkennen! Ga naar de officiële pagina voor alle updates over dit Free Fly-evenement in februari.

Gelijktijdig met de start van het Free Fly-evenement zijn er twee in-game vieringen voor burgers: Coramor en het Rode Festival, het in-game equivalent van Valentijnsdag en Lunar New Year. Coramor vindt plaats van 8-15 februari en staat in het teken van de liefde en een tragisch verhaal over geliefden die verdwaald waren in de ruimte. Tijdens het evenement worden burgers aangemoedigd om cadeaus uit te wisselen met hun geliefden, hun favoriete romantische bestemmingen te bezoeken of communicatie de ruimte in te sturen in de hoop een nieuwe liefde aan te trekken. Koppels kunnen ook meedoen aan een speciale ‘Duo Showdown’-modus in de Arena Commander-module die tijdens het evenement actief is. Daarin kunnen ze relatiedoelen bereiken terwijl ze proberen andere pilotenparen te verslaan om een unieke uitdagingsmunt te verdienen.

Het Rode Festival, actief van 8-26 februari, herdenkt het Lunar New Year van 2954, het Jaar van de Hond. Traditiegetrouw zijn er overal in het Stanton-systeem rode enveloppen verstopt die gelukkige spelers kunnen ontdekken en aan verkopers kunnen verkopen voor de altijd nuttige aUEC-valuta. Terwijl het Jaar van de Hond eigenschappen als loyaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid belichaamt, vereist het nieuwe speltype Arena Commander, Kill Collector, ook snelle reflexen en moordinstincten. In deze snelle FPS deathmatch-modus moeten spelers gelukkige rode enveloppen plunderen van verslagen vijanden. Hiermee verdienen ze punten voor hun team en worden spelers beloond met een speciale uitdagingsmunt voor hun inspanningen.

Tijdens het Free Fly-evenement van 8-15 februari kunnen spelers de volgende schepen gratis testen:

  • Consolidated Outland Nomad: Dit kleine, flexibele startschip overtreft zijn gewicht en is perfect voor solopiloten. Het beschikt over ruime woonverblijven en laadruimte waarmee je goederen of kleinere grondvoertuigen kunt vervoeren. Het wordt geleverd met sterke defensieve wapens en raketten om piloten veilig te houden tijdens hun reizen.
  • Origin Jumpworks 100i: Luxe en prestaties gaan hand in hand met Origin’s toerschip op instapniveau. Door gebruik te maken van Origin’s exclusieve AIR-brandstofsysteem, vergroot het milieuvriendelijke ontwerp van de 100i zijn actieradius aanzienlijk in vergelijking met vergelijkbare schepen. Verken in stijl zonder aan comfort in te boeten!
  • Origin Jumpworks 400i: Ontworpen voor piloten die behoefte hebben aan een groter vaartuig dat kan leveren op het gebied van snelheid, veiligheid en stijl, straalt de Origin 400i weelde uit met zijn gestroomlijnde ontwerp zowel van buiten als van binnen. Een superieure brandstofefficiëntie en onverwacht krachtige afscherming en bewapening maken van de 400i een perfect vaartuig om zelfs gevaarlijke planeten en regio’s in alle comfort te verkennen.
  • RSI Scorpius: Kom meteen in actie met de Scorpius, een tweezits zwaar gevechtsschip dat verrassende wendbaarheid, krachtige wapens en een iconische aanpasbare tweevleugelige configuratie biedt. Een koepel op de rails bovenop het schip zorgt voor een ongekend bereik en dekking naast de kanonnen aan de voorkant, waardoor het vanuit elke richting een bedreiging vormt.
  • MISC Vooruitzichter: De Prospector heeft alles wat een mijnbouwoperatie met één piloot nodig heeft: een scheepsscanner om mogelijke ertsen op te sporen en te analyseren, een intrekbare en verstelbare frontale arm die een verscheidenheid aan mijnbouwlasers ondersteunt, afneembare containers voor eenvoudige opslag en verplaatsing en een kleine hoeveelheid wapens om hun claims te verdedigen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password