Stap de ring in voor de feestdagen met muziek Megaster Bad Bunny en de WWE 2K23 Bad Bunny Editie

Vandaag kondigde 2K de WWE 2K23 Bad Bunny Edition aan, die vanaf vandaag verkrijgbaar is. Deze gloednieuwe editie van de game met de hoogste waardering in de geschiedenis van de franchise volgens Metacritic wordt aangevoerd door het wereldwijde muziekfenomeen Bad Bunny, Billboard’s Top Artist of the Year en een van de meest gestreamde artiesten ter wereld in 2022. Bad Bunny’s liefde voor WWE is goed gedocumenteerd en hij liet het WWE-universum versteld staan toen hij Damian Priest versloeg in een San Juan Street Fight tijdens WWE’s Backlash 2023 premium live-evenement.

“Na het wereldwijde succes van Bad Bunny’s nieuwe album ‘Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana’ vorige week, en zijn historische wedstrijd tijdens WWE Backlash in Puerto Rico, zijn we verheugd om te blijven samenwerken met de grootste artiest ter wereld en records te blijven breken met de WWE 2K23 Bad Bunny Edition,” aldus Neil Lawi, Head of Music, WWE.

De Bad Bunny Edition is vandaag verkrijgbaar voor € 139,99  en bevat de WWE 2K23 Icon Edition en het Bad Bunny Superstar Pack, met de volgende content:

  • Nieuwe versie van de speelbare Bad Bunny, met de adidas Men’s Tech Fall 2.0 Wrestling Shoe en kleding die hij droeg op Backlash 2023;
  • Bad Bunny Diamond MyFACTION EVO-kaart, die kan worden opgewaardeerd naar Pink Diamond;
  • Bad Bunny MyFACTION logo, naamplaatje en achtergrond;
  • LWO Puerto Rico shirtdeel voor Superstar Creator;
  • 15.000 VC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password