Stap de dansvloer op met Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight

Het is eindelijk tijd om je dansschoenen af te stoffen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Bust a move en herenig met je favoriete Persona 3 en Persona 5 personages in deze aantrekkelijke, mooie en stuiterende ritmegames. Lees hier onze review en bekijk hieronder de launch trailers voor Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight.

Pre-orders / Day One Edities van Persona 3: Dancing in Moonlight komen met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met de final boss theme van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul. Pre-orders / Day One Edities van Persona 5: Dancing in Starlight komen met je favoriete pannenkoekenliefhebber Goro Akechi*! Akechi komt met het hartverscheurende persona awakening theme van Persona 5 – Will Power. Pre-orders van de Endless Night Collection komen met zowel Shinjiro als Akechi. Shinjiro en Akechi kunnen beiden worden gebruikt in P3D en P5D.

Voor meer jazzy liedjes en speciale kostuums voor de cast van P3D en P5D is er downloadbare add-on content beschikbaar via verschillende Season Pass opties. Meer informatie en details over de prijs- en bundelopties is te vinden op de ATLUS-website.

Club Velvet VIP-behandeling met de Persona Dancing: Endless Night Collection op PS4:

  • Dans op al je favoriete Persona muziek met zowel Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight in een exclusief hardcover artbook pakket met character art van Shigenori Soejima.
  • Bevat ook een digitale downloadcode voor Persona 4: Dancing All Night voor de PlayStation®4 – de enige manier om P4D op PS4 te krijgen!

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bevatten:

  • Memorabele soundtrack – Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashik, Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.
  • Dans! – Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de “Fever”-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages!
  • Engelse en Japanse stemmen – Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken! Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling is ook beschikbaar.
  • Social – In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
  • Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password