Stampede: Racing Royale’s Early Access verplaatst naar 2024

Stampede: Racing Royale, de 60-speler battle royale kartracer van de raceveteranen van Sumo Digital en uitgever Secret Mode, komt nu in de eerste helft van 2024 naar Steam Early Access.

Dit nieuws volgt op de succesvolle afronding van Stampede: Racing Royale’s derde openbare playtest, en het ontwikkelingsteam van Sumo Leamington heeft het volgende bericht vrijgegeven over de bijgewerkte releaseplannen:

We hebben besloten om de Steam Early Access-lancering van Stampede: Racing Royale van 2 november te verplaatsen. We streven er nu naar om in de eerste helft van 2024 van start te gaan.

Waarom is deze verandering doorgevoerd?

Ten eerste doen we deze verandering om jullie een spel te kunnen bieden waarvan we denken dat het aansluit bij wat jullie willen zien.

Veel toevoegingen en verbeteringen die essentieel zijn voor Early Access zijn op dit moment in ontwikkeling, en sommige daarvan zijn niet helemaal op het niveau dat wij willen of dat jullie verdienen. Ons team heeft zoveel liefde in Stampede gestopt en we zien hoe enthousiast jullie erover zijn. We zouden het vreselijk vinden als het niet zou voldoen aan wat nodig is en verwacht wordt van ons allemaal.

Ten tweede is dit de beste beslissing voor ons team. We zijn een studio die serieus geeft om het welzijn van onze mensen. We zullen niemand dwingen om op een ongezonde manier te werken om doelen en deadlines te halen. De verschuiving van Early Access zorgt ervoor dat ons geweldige team gezond en ondersteund blijft, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn.

Deze verandering betekent dat er nog meer te beleven zal zijn in Stampede wanneer we live gaan – en na het horen van jullie feedback van EGX en Steam Playtest 3, weten we dat het dingen zijn waar jullie enthousiast over zullen zijn!

Wanneer is de nieuwe lanceerdatum voor Early Access?

We streven er nu naar om Early Access in de eerste helft van 2024 te lanceren – dus dat is tussen januari en juni. We weten dat dit vaag is. We zullen een specifieke datum bekendmaken zodra deze vastligt.

We hebben eerder bevestigd dat consoleversies van de game gepland staan voor 2024, met de mogelijkheid tot cross-play. Dit nieuws verandert daar niets aan en we zijn van plan om volgend jaar meer updates te geven.

Wat gebeurt er tussen nu en Early Access?

Naarmate er meer werk wordt verricht, zullen we content delen die je een beter beeld geeft van hoe Stampede transformeert voor Early Access. We gaan dieper in op de details van nieuwe dingen zoals speciale evenementen, diepere kartprogressie, seizoenen en uitdagingen, zodat je ons team van gedachten kunt wisselen met ideeën.

We zullen blijven chatten met de community en jullie gedachten verzamelen via onze kanalen, ons Trello-bord blijven updaten met de status van bekende hot topics en Dev Logs blijven leveren, zodat jullie op de hoogte blijven van wat we aan het doen zijn. De officiële Discord-server zal ook dichter bij Early Access live zijn.

Wat betreft extra playtests, we blijven kijken naar mogelijkheden om deze uit te voeren, maar we zorgen er ook voor dat we de focus niet weghalen van het maken van de best mogelijke game voor Early Access.

Een GROOT BEDANKT aan onze groeiende Stampede-community, die ons al zoveel steun en begeleiding heeft gegeven. Onze excuses voor de verandering in de plannen, maar we kunnen niet wachten om samen met jullie verder te bouwen (en te spelen) aan deze game. We nemen later dit jaar weer contact op met meer details over het spel.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password