Stampede: Racing Royale’s derde playtest snelt vandaag naar Steam

Stampede: Racing Royale, de 60-speler battle royale kart racer van ontwikkelaar Sumo Leamington en uitgever Secret Mode, heeft de motoren aangezet voor een derde Steam Playtest die loopt van vandaag tot 15 oktober.

Alle content en circuits uit de vorige Steam Playtests keren terug voor deze race, samen met een nieuwe ronde tweaks en bugfixes op basis van feedback van spelers uit de tweede playtest. Nieuwe content, waaronder tracks en cosmetica, wordt in parc fermé klaargemaakt voor de Early Access-release.

De derde Steam-playtest voor Stampede: Racing Royale loopt van 11-15 oktober en de volledige patch notes worden gedeeld op de Steam-pagina van de game. Een Early Access-lancering is gepland op 2 november, met een volledige lancering en console-releases in 2024.
Over Stampede: Race Royale
Welkom bij Stampede: Racing Royale – het wildste race-evenement dat er bestaat. Geef gas in spannende kartraces en gevechten, met 60 deelnemers die allemaal tegelijk strijden. Gebruik je vaardigheden en een enorme reeks power-ups om je een weg naar de kop van de kudde te banen in klassieke circuitraces, of ga de strijd aan met het publiek om de meeste punten te scoren in arenagevechten.

Stampede: In Racing Royale nemen 60 spelers het tegen elkaar op tijdens eliminator-events in drie ronden, met als hoogtepunt een finale waarin veel op het spel staat om de winnaar te kronen. De ronden omvatten Stampede Races, met klassieke kartactie op schandalig inventieve circuits tegen maximaal 59 andere tegenstanders, en Stampede Battles, waarin deelnemers worden opgesloten in arena’s vol power-ups om hun weg naar de overwinning te vechten.

Blijf racen om nieuwe voertuigen en eindeloze aanpassingsmogelijkheden vrij te spelen. Zoek je favoriete kart en maak hem helemaal van jezelf met aangepaste verf en stickers. Kleed je personage aan met de mooiste kleding om ervoor te zorgen dat jij en je wielen echt opvallen tussen de rest.

Er is altijd wat te beleven in de wereld van Stampede. Seizoenen, evenementen, uitdagingen en nog veel meer zorgen ervoor dat de manieren waarop je kunt racen voortdurend veranderen en dat er altijd nieuwe beloningen voor het grijpen liggen.

Begin of sluit je aan bij een groep om de chaotische actie van Stampede: Racing Royale met vrienden en familie.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password