“Stadium Stampede’ nu beschikbaar in AEW: Fight Forever!

THQ Nordic GmbH, AEW en YUKE’s Co. Ltd. hebben vandaag de langverwachte Stadium Stampede-modus voor AEW: Fight Forever uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Nintendo Switch.

In het speltype Stadium Stampede, vernoemd naar de iconische filmische wedstrijd van AEW, nemen 30 worstelaars het tegen elkaar op in een voetbalstadion, met nooit eerder vertoonde wapens en de mogelijkheid om paard te rijden en golfkarretjes en andere voertuigen te besturen. Het nieuwe speltype is een langverwachte, GRATIS functie voor gamers die AEW: Fight Forever bezitten.

AEW schrijft deze zondag 27 augustus geschiedenis als de promotie haar eerste show buiten Noord-Amerika organiseert met “AEW: All In London” in het Wembley Stadium voor een recordpubliek. De lancering van de Stadium Stampede modus van AEW: Fight Forever komt op het perfecte moment, want de Blackpool Combat Club (Jon Moxley, Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta) en Santana & Ortiz nemen het op tegen Eddie Kingston, Orange Cassidy, Best Friends (Chuck Taylor & Trent Beretta) en Penta El Zero Miedo in de epische “Stadium Stampede” wedstrijd van de pay-per-view.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password