Stad-gebouw survival belegering spel Darfall gepland voor Steam in 2023

Twee-persoons indie studio Play Square Games heeft zijn aankomende strategie survival city-builder met RPG elementen Darfall onthuld. Darfall, dat volgend jaar op Steam verschijnt, is een genre-mashup waarin je grondstoffen moet verzamelen om je nederzetting op te bouwen en deze vervolgens te beschermen tegen de krachten van de duisternis.

Overdag geeft Darfall een speler meer ademruimte, als invasies stoppen en de speler vrij is om de kaart met al zijn geheimen te verkennen. Maar tegen de avond teisteren onheilige gedrochten het land en moet je je beveiligingen beveiligen om de nacht door te komen.

Je voert niet alleen het bevel van bovenaf, je hebt ook directe controle over je held terwijl hij een voortdurende strijd trotseert. Overdag moet je verder trekken dan je gehucht, door het landschap achter je huis om voorraden te verzamelen. Verzamel materialen voor je smeden en timmerlieden om wapens, versterkingen en onderdak voor je verwanten te maken.

Plunder wapens en harnassen om je held sterker te maken. Level-up om magische spreuken te leren om je bondgenoten te genezen of de menigte vijanden te verschroeien. Jaag op wilde dieren om je troepen te voeden… Vergeet niet om op het offensief te gaan en de schuilplaatsen van vijanden in de buurt te verwoesten, zodat je je stad nog verder kunt uitbreiden.

Elke nacht zullen de aanvallen in intensiteit toenemen, dus je kunt het beste je verdediging versterken. Verbeter je muren, plaats spikevallen of explosieve vaten om de aanval van indringers te vertragen, en bouw een leger. Je zult elk voordeel dat je kunt krijgen nodig hebben om de duisternis van de nacht het hoofd te bieden.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password