Sta op uit het graf in Corpse Keeper, actie-strategische Roguelike die 15 februari in Early Access gaat.

Corpse Keeper, de middeleeuwse gothic action-strategy roguelike van ontwikkelaar Melancholia Studio en uitgever Thermite Games, komt op 15 februari 2023 via Steam en Epic Games Store in Early Access naar de pc.

Roep een leger ondode krijgers op om een demon te verslaan die over de stad Lenste heerst. Gebruik de donkere kunst van de necromantie om een team van drie lijken te vormen en uiteindelijk de onheilige gruwel in de heilige kathedraal te verslaan.

Manipuleer vlees en botten om meer dan 30 verschillende personages te creëren, waaronder grafbewakers, ridders, pestdokters en moordenaars, elk met hun eigen movesets en eigenschappen. De volledige lancering biedt meer dan 40 personages. Ondanks de indrukwekkende kracht van deze gereanimeerde vechtersbazen, zal elk personage tijdens het verkennen vervallen. Verzacht het verval met conserveringsmiddelen, maar vul rotte resten aan met nieuwe lijken door restanten van verslagen vijanden te verzamelen.

De dynamische actie van Corpse Keeper is geïnspireerd op 3D-vechtspellen. Sla, pareer en versla demonische geesten, vervloekte ridders en sinistere narren om ervaring op te doen. Verwerf onderweg nieuwe uitrusting, wapens en middelen om steeds sterker te worden op weg naar de kathedraal.

Verken zes verschillende, heerlijk grimmige omgevingen, waaronder een gruwelijk kerkhof en een griezelige bibliotheek. Beheer strategisch de middelen terwijl je verder komt in deze meedogenloze gebieden en leer het verschil te bepalen tussen noodzaak en opoffering. Ontdek nuttige faciliteiten en kies de beste koers om nare tegenslagen te voorkomen.

Corpse Keeper debuteert zijn Early Access release op PC via Steam en Epic Games Store woensdag 15 februari 2023, voor €19,50 met een korting van 10% tijdens de lanceringsweek. Engels, Vereenvoudigd Chinees, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Japans worden ondersteund.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password