Sta klaar voor existentiële angst met het moderne tekstavontuur “[I] doesn’t exist”.

Bereid je voor op een onderzoek naar wat het betekent om “mens” te zijn. Indie horroruitgever DreadXP en ontwikkelaar LUAL Games kondigen vandaag een kleine vertraging aan voor [I] doesn’t exist – een modern tekstavontuur over thema’s als controle, isolatie en geestelijke gezondheid. Vanwege de extra tijd die Steam nodig heeft om het spel goed te keuren, komt het spel binnenkort uit.

Geïnspireerd door geliefde titels als The Beginner’s Guide, Stories Untold, Buddy Simulator en Zork, is [I] doesn’t exist een liefdesbrief aan de oorsprong van verhalende games en tilt het het tekstavonturengenre naar een hoger niveau door het gebruik van conversatietekstherkenning, prachtige, surrealistische pixelkunst en onconventionele, intpersoonlijke thema’s.

[I] doesn’t exist is een unieke combinatie van trance-achtige visuals en op tekst gebaseerd verhalend ontwerp – een modern tekstavontuur dat een droomachtige ervaring biedt aan degenen die de wereld betreden. Met behulp van moderne “Natural Language Processing”-technologie kunnen spelers organische antwoorden typen op aanwijzingen in het spel, wat zorgt voor intuïtieve en creatieve out-of-the-box oplossingen. Er zijn ook puzzels en schattige pratende paddenstoelen! Maar deze droom wordt ongemakkelijker naarmate de façade barsten begint te vertonen.

[I] doesn’t exist verschijnt binnenkort op Steam en itch.io voor Windows PC. Dromers kunnen nu de demo downloaden en het volledige spel wensen.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password