Square Enix pronkt met knap CGI prototype

Visual Works, de studio van Square Enix die heel wat van hun CGI-werk verricht, heeft een knappe CGI character prototype video online gegooid. Daarin krijgen ween soort cyberpunk ninja aan het werk te zien, met knappe maar ook enge character designs. Duidelijk is alvast dat we hier inderdaad te maken hebben met de CGI-meesters achter heel wat Final Fantasy cinematics.

Vreemd genoeg lijkt Square Enix hier zelf intern verder niets meer mee aan te vangen. Visual Works biedt deze character designs namelijk openlijk te koop aan en zoekt partijen die geïnteresseerd zijn om ermee aan de slag te gaan voor het creëren van “entertainment content”. Dat kan een game zijn, maar net zo goed een film, merchandise of nog iets anders. Wij zijn alvast benieuwd wat hier nog verder van gaat komen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password