Square Enix onthult Outriders Worldslayer

Square Enix onthulde vandaag Outriders Worldslayer, een gigantische upgrade voor Outriders, de intense  looter-shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.
Outriders Worldslayer is een brute co-op looter-shooter voor 1 – 3 spelers in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Begin met de originele Outriders-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de Worldslayer-content te springen en je reis over de dodelijke planeet Enoch met een volledig uitgeruste Outrider te beginnen.

Neem het op tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit, en strijd voor het overleven van de mensheid. Na de overwinning op Ereshkigal zal de speler nog grotere gruwelen moeten overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, die zich afspeelt in de oude ruïnes van Tarya Gratar.

Outriders Worldslayer combineert agressieve vuurgevechten met brute krachten en een arsenaal steeds gestoordere wapens en uitrustingssets. Outriders Worldslayer biedt vele uren slopende gameplay van een van de beste shooter-ontwikkelaars in de industrie – People Can Fly.
Outriders Worldslayer verschijnt op 30 juni 2022 voor PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Games Store, Windows Store, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password