Square Enix onthult nieuwe character battle-stijlen voor Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

Vandaag onthulde Square Enix meer details en beeldmateriaal van de diverse vechtstijlen die speelbare personages – Dai,  Popp, Maam en Hyunckel – kunnen gebruiken in de komende actie-RPG Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai.

In Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai gaan spelers als Dai en zijn vrienden de strijd aan met de vele monsters van de Dark Army. Elk van de personages heeft zijn eigen unieke set aanvallende, verdedigende en ontwijkende acties, naast iconische Skills en Spells uit de tekenfilmserie “Dragon Quest The Adventure of Dai”.

De Disciples of Avan – Dai, Popp, Maam en Hyunckel – hebben elk diverse unieke aanvallen en vaardigheden waar spelers binnenkort gebruik van kunnen maken.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai biedt onder andere de volgende Character Battle Styles, Attacks en Skills:

 • Dai’s Battle Style: Als Dai kun je vijanden van dichtbij treffen met messen en zwaarden.
  • Unique Skill: Gebruik zijn speciale vaardigheid “Draconic Aura” om zijn stats aanzienlijk te versterken.
  • Special Skill & Coups de Grâce:  Dai is ook meester van de Avan Style Sword Technique, waarbij hij zijn machtige Skill “Wave Slash” en Coups de Grâce “Avan Strash” kan gebruiken om vijanden te verslaan.

Popp’s Battle Style: Als Popp blink je uit in het gebruik van magische afstandsaanvallen.

 • Unique Skill: Zijn Unique Skill “Meditation” verkort de hersteltijd tussen zijn verschillende Skills.
 • Special Skill & Coups de Grâce: Veroorzaak enorme schade bij vijanden met zijn Ice Skill “Crackle” en Fire Coups de Grâce “Kafrizz”.

 • Maam’s Warrior Priest Battle Style: Als Maam kun je aanvallen met haar hamerspeer en je bondgenoten helpen met haar Magic Bullet Gun.
  • Unique Skill: Vergeet niet “Reload” te gebruiken om opnieuw te kunnen vuren!
  • Special Skill & Coups de Grâce: Maam is bedreven in Heal Spells als “Midheal”. Met haar Coup de Grâce “Magic Bullet: Crackle” schiet ze op vijanden met magische Crackle-kogels!

 • Hyunckel’s Dark Armour Blade Battle Style: Als Hyunckel kun je vijanden verpletteren met zijn Avan Style Sword Technique en Dark Aura Skills.
  • Unique Skill: Zijn Unique Skill “Amdo” versterkt zijn verdediging met de Dark Armour Blade.
  • Special Skill & Coups de Grâce: Zijn Coup de Grâce “Bloody Scryde”, die hij ontwikkelde tijdens zijn dagen in de Dark Army, brengt vijanden enorme schade toe!

Als spelers ver genoeg in het verhaal zijn gevorderd, komen nieuwe Battle Styles beschikbaar voor Maam en Hyunckel, zodat ze Dai kunnen bijstaan met nog meer Skills en Coup de Grâce-vaardigheden.

 • Maam’s Martial Artist Battle Style: Nadat ze de “Warrior Master Style” heeft geleerd, overweldigt Maam haar vijanden met haar wendbaarheid en krachtige slagaanvallen.
  • Unique Skill: Gebruik haar Skill “Focus” om de hersteltijd tussen Skills te verkorten en haar doelwitten meermaals te treffen!
  • Special Skill & Coups de Grâce: Lanceer een spervuur aan Normal Attacks en Skills zoals “Warrior Master’s Fury”, en geef de genadeslag met haar Coup de Grâce “Refractor Fist”!

 • Hyunckel’s Dark Armour Spear Battle Style: Nadat hij zijn wapen in een speer heeft veranderd, is Hyunckel minstens zo sterk als met zijn zwaard!
  • Unique Skill: Natuurlijk kan hij nog steeds zijn Skill “Amdo” gebruiken, maar hij kan zijn vijanden nu ook uitschakelen met zijn Avan Style Spear-technieken.
  • Special Skill & Coups de Grâce: Zijn Coup de Grâce “Grand Cross” is ook een krachtige vaardigheid, waarbij hij zijn verhoogde levensenergie omzet in Aura en dit uitstoot!

 

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai is nu beschikbaar voor digitale pre-orders en voorverkoop voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, en pc via Steam en de Microsoft Store. Pre-orders voor de Nintendo Switch-versie komen later beschikbaar. Spelers die de game pre-orderen of vooraf kopen, ontvangen Dai’s speciale kostuum “Legendary Hero” en de Bond Memory “The Hero’s Tutor.”

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password