Square Enix onthult limited edition glitterbol van de Gold Saucer uit Final Fantasy VII Rebirth

Ter ere van de langverwachte, snel naderende lancering van FINAL FANTASY VII REBIRTH voor de PlayStation 5 (PS5) op 29 februari 2024, onthulde SQUARE ENIX vandaag een werkelijk uniek, verzamelbaar item voor fans en verzamelaars dat exclusief verkrijgbaar is via het SQUARE ENIX Store Rewards Members-programma.

Om te vieren dat spelers kunnen terugkeren naar de Gold Saucer in FINAL FANTASY VII REBIRTH, presenteert SQUARE ENIX een speciale glitterbol van de geliefde locatie, waarvan wereldwijd slechts 360 exemplaren zijn gemaakt! Dit in zeer beperkte oplage verzamel-item is exclusief verkrijgbaar via het SQUARE ENIX Rewards Members-programma. Fans kunnen dit item bemachtigen door er met in-store-punten voor te betalen.

De glitterbol is voorzien van glitter in verschillende kleuren en LED-verlichting die van kleur verandert, waardoor een betoverend spektakel ontstaat dat de sfeer weerspiegelt die spelers in de game kunnen ervaren.

Dit exclusieve item nodigt fans uit om zichzelf onder te dompelen in dit geliefde deel van FINAL FANTASY VII, dat het hart van elke FINAL FANTASY VII REBIRTH-fan zal raken. Door de beperkte oplage van deze glitterbol is het een must-have voorwerp voor elke FINAL FANTASYfan, verzamelaar of gepassioneerde gamer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password