Square Enix onthult gloednieuwe game Visions of Mana tijdens de Game Awards-show

Tijdens de Game Awards onthulde Square Enix een gloednieuw deel in de geliefde Mana-serie, Visions of Mana. Dit betekent dat voor het eerst in ruim 15 jaar een nieuw deel in de hoofdserie verschijnt. In Visions of Mana keert de serie terug naar de action-RPG-roots van de franchise. Spelers beleven een nieuw avontuur met Val, een zielwachter die opdracht heeft gekregen zijn jeugdvriend te beschermen, wanneer deze door de Faerie is verkozen tot de Alm of Fire en naar de Tree of Mana moet reizen om de stroom van mana te herstellen. Visions of Mana verschijnt in 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Windows pc en pc via Steam.

De door Square Enix uitgebrachte trailer biedt spelers een eerste blik op de vernieuwde wereld van Mana die ze in Visions of Manakunnen verwachten. De trailer toont actierijke gameplay in een levendige wereld met adembenemende omgevingen. Hierin kunnen spelers strijden tegen diverse vijanden en monsters, inclusief de geliefde Rabites, en een wereld verkennen waarin natuurkrachten en elementgeesten samenkomen. Zowel fans als nieuwkomers zullen genieten van de vernieuwde gameplay met realtime 3D-combat.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password