Square Enix onthult Foamstars, een kleurrijke nieuwe multiplayer-shooter voor PlayStation 5 en PlayStation 4

Tijdens de PlayStation Showcase, die live werd gestreamd door Sony Interactive Entertainment, kwam Square Enix, met de aankondiging van Foamstars, een nieuwe vier-tegen-vier online-shooter voor PlayStation 5 en PlayStation 4 . De aankondigingstrailer toonde diverse kleurrijke personages die schuim-tegen-schuim strijd leverden in diverse gevechtsarena’s.
In deze game draai alles om schuim. Spelers kunnen dit op verschillende manieren gebruiken: om gladde ondergronden te maken waar spelers op hoge snelheid overheen kunnen glijden; om muren te maken waarachter spelers voor vijandelijke aanvallen kunnen schuilen, of om hoge uitkijkpunten te maken waarvandaan tegenstanders bestookt kunnen worden, en tenslotte, om de andere partij met schuim uit te schakelen en de wedstrijd te winnen.

Binnenkort zal het ontwikkelteam van Foamstars meer over de game onthullen, dus houd het nieuws in de gaten.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com