Square Enix onthult Europese box-art van Final Fantasy VII Remake

Square Enix heeft de Europese box-art onthuld voorFinal Fantasy VII Remake, samen met een aantal nieuwe screenshots en personage-modellen. Daarmee krijgen spelers een beter beeld van hoe ze de stad Midgar kunnen verkennen en de strijd met de tirannieke Shinra Corporation kunnen aangaan.

De verpakkings-art roept herinneringen op aan het iconische artwork van het originele FINAL FANTASY VII. De afbeelding toont de held Cloud Strife met zijn iconische buster sword, starend naar het hoofdkantoor van de schimmige vijand die hij wil helpen uit te schakelen.

Klik voor groot formaat

Daarnaast zijn vandaag nieuwe screenshots onthuld die laten zien hoe de Sector 7-sloppen en de Seventh Heaven-bar tot leven worden gewekt. Cloud, Tifa, Barrett en Aerith zijn ook te zien in spectaculaire gevechten met magie en summons, het materia-systeem, krachtige limit breaks, en meer.

Ook is er een nieuwe gameplay-video vrijgegeven waarin Cloud, Tifa en Aerith het opnemen tegen de angstaanjagend Abzu. Het spannende gevecht toont de unieke gevechtsstijlen van de verschillende personages en is hier te zien:

Final Fantasy VII Remakeis vanaf 3 maart 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 4 met Engelse, Japanse, Franse en Duitse voice-overs en Engelse Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Braziliaans-Portugese ondertitels.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password