Square Enix introduceert de wereld van Final Fantasy VII Remake via muziek

Square Enix  introduceert vandaag de spectaculaire muziek voor Final Fantasy VII RemakeNaast de gloednieuwe trailer waarin de themasong voor deze langverwachte game wordt onthuld, is ook een video verschenen met achter-de-schermen-interviews met de makers van de themasong. Deze themasong is getiteld “Hollow” en werd geschreven door Nobuo Uematsu, de beroemde muziekschrijver van de Final Fantasy-series. De vocals worden geleverd door singer-songwriter Yosh van de Japanse rockband Survive Said The Prophet.

Naast de introductie van de themasong biedt de gloednieuwe trailer ook nieuwe beelden van de epische eindbaasgevechten en personages in Final Fantasy VII Remakewaarbij kijkers nog dieper worden meegevoerd in de eclectische stad Midgar. Terugkerende fans kunnen in de trailer zien hoe sommige aangrijpende momenten uit de originele game voor de Remake opnieuw zijn verbeeld.

Nog dit jaar krijgen fans ook de kans om de adembenemende muziek uit FINAL FANTASY VII REMAKE live te beleven, inclusief de themasong van de game, tijdens de Orchestra World Tour die naar meer dan tien steden komt, in samenwerking met AWR Music Productions. Tijdens de concertreeks die komende juni in Los Angeles begint, wordt muziek uit de game uitgevoerd door een majestueus orkest en volledig koor, allemaal geleid door de GRAMMY®-Award-winnaar Arnie Roth, die eerder al werkte aan Distant Worlds: music from FINAL FANTASY. Ga voor meer informatie over concerten en tickets naar: http://ffvii-remakeconcerts.com/

Voor wie niet in staat is de concerten te bezoeken, komt aan het begin van de zomer 2020 ook de FINAL FANTASY VII REMAKE Original Soundtrack beschikbaar.

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde en laat spelers dieper dan ooit in de wereld en zijn personages duiken. Deze eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt als volledig opzichzelfstaande game-ervaring een geweldig startpunt voor de serie. Naast de onvergetelijke personages en het meeslepende verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten.

FINAL FANTASY VII REMAKE komt op 10 april 2020 beschikbaar voor  PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password