Square Enix en Luminous Productions onthullen nieuwe, cinematische trailer van Forspoken

Square Enix, en Luminous Productions hebben een nieuwe, cinematische trailer, met de stem van hoofdrolspeelster Ella Balinska, uitgebracht voor hun komende titel Forspoken, die op 24 januari 2023 verschijnt. Reis mee met Frey Holland, die op mysterieuze wijze vanuit New York City wordt verplaatst naar de even fraaie als vijandige landschappen van Athia. Om haar weg terug naar huis te vinden moet Frey nieuwe krachten in haarzelf aanboren. Alleen daarmee kan ze de gestoorde Breakbeasts en verraderlijke Tantas op haar weg overwinnen.
Forspoken is ontworpen voor de PlayStation 5en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 tegelijk voor PS5 en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password