Square Enix Collective onthult sprookjeshorror-game Little Goody Two Shoes

Square Enix Collective onthult met plezier Little Goody Two Shoes, een mysterieus nieuw sprookjesavontuur met een duistere twist. Deze verhalende horror role-playing game wordt ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijk, in Portugal gevestigd team ontwikkelaars dat zich richt op de creatie van filmachtige games met meeslepende verhaallijnen en aangrijpende soundtracks.

Little Goody Two Shoes speelt in het mysterieuze Kieferberg Village en is een eerbetoon aan de RPG’s die verschenen voor de PlayStation en tijdens de beginjaren van de PlayStation 2. De game draait om Elise, een ambitieuze dame die vastbesloten is om rijk te worden en aan haar simpele leventje te ontsnappen. In de schoenen van Elise zullen spelers al snel helemaal opgaan in dit door de jaren 90 geïnspireerde horror role-playing-avontuur. Speciale gameplay-elementen als ‘Sustenance’, ‘Reputation & Suspicion’ en ‘Exploration & Narrative’ helpen spelers om overdag hun dagelijkse taken uit te voeren en ‘s nachts de duisterste geheimen van het woud te ontdekken. Daarnaast kunnen spelers van deze nostalgische game-ervaring hun eigen wegen door de griezelige bossen kiezen, puzzels kraken en betekenisvolle relaties opbouwen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password