SPYxANYA: Operation Memories verschijnt op 28 juni 2024

De eerste consolegame van SPY x FAMILY nodigt spelers uit om als Anya op leuke avonturen te gaan in SPYxANYA: OPERATION MEMORIES. Deze nieuwe slice-of-life game verschijnt op 28 juni 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Geen dag is gewoon voor de Forgers en voor zo’n levendig meisje als Anya. De jonge telepaat heeft een missie gekregen van Eden College: ze moet het meest verbazingwekkende fotodagboek ooit maken! Spelers helpen en begeleiden Anya door haar dagen heen terwijl ze op verschillende manieren en plaatsen onvergetelijke herinneringen vastlegt en maakt. Thuis, op school of tijdens een uitstapje, overal zijn mogelijkheden voor bijzondere momenten.

Naast het basisspel is er een digitale Deluxe-editie beschikbaar, met twee DLC’s met stijlvolle accessoires en outfits voor de familie Forger, en speciale items voor in de game! Ontdek in afwachting van de release meer over de content en functies van de game in de nieuwste trailer.
SPYxANYA: OPERATION MEMORIES is op 28 juni 2024 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De releasedatum op Steam wordt later bekendgemaakt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password