Spyro Reignited Trilogy zet Nintendo Switch en Steam in Vuur en Vlam

Spyro vliegt dit jaar weer uit en biedt fans nog meer mogelijkheden om Spyro Reignited Trilogy te spelen. De Spyro Reignited Trilogy is al speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One, maar vanaf 3 september zijn alle drie de originele games – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon –  voor het eerst speelbaar op Nintendo Switch en pc via Steam.

Image

Hoe je ook van Spyro’s avonturen wilt genieten, het kan allemaal. Gamers die graag onderweg gamen kunnen Spyro Reignited Trilogy meenemen op hun volgende avontuur met de Nintendo Switch. Spelers die de geremasterde trilogie via Steam op pc spelen kunnen uitkijken naar 4K-graphics en een uncapped framerate op systemen die dit ondersteunen.

Om te vieren dat Spyro 21 jaar geleden is begonnen met het redden van de Dragon Realms, nodigt hoofdontwikkelaar Toys For Bob fans uit op 3 september om 19:00 uur een speciale livestream te kijken op het Twitch-kanaal van Games Done Quick. Deze draaien om de lancering van de game op de twee nieuwe platformen en laat zien hoe spelers in de fun kunnen delen.

De Spyro Reignited Trilogy levert de memorabele en spannende gameplay die spelers zich herinneren van de jaren 90, maar dan met prachtige HD-graphics. De trilogie biedt meer dan 100 levels, verbeterde beloningsfilmpjes, Spyro’s bende maffe personages (inclusief Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9 en Sgt. Byrd) en veel meer! De trilogie levert spelers een verbeterde ervaring met prachtig gerenderde omgevingen, verbeterde besturing en adembenemende filmpjes, om deze epische avonturen op de best mogelijke manier te beleven.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, brengt Activision twee videogame-iconen ook nog op een spectaculaire manier samen, want Spyro gaat ook racen in de Spyro & Friends Grand Prix die op 30 augustus naar Crash Team Racing Nitro-Fueled komt. De Spyro & Friends Grand Prix is zonder extra kosten beschikbaar voor spelers die de hoofdgame hebben aangeschaft en laat de beroemde paarse draak voor het eerst meedoen aan een CTR-feestje.

Tijdens de Spyro & Friends Grand Prix, kunnen spelers heerlijk scheuren over “Spyro Circuit”, de gloednieuwe track met Spyro-thema waarop ze edelstenen kunnen verzamelen, vuurwerk kunnen ontwijken en (uiteraard) langs schapen kunnen vliegen. Spyro gaat dit race-avontuur niet alleen aan, maar wordt daarbij vergezeld door Hunter en Gnasty Gnorc als speelbare personages, terwijl Sparx meedoet als beschermingsmasker in de stijl van Aku Aku op de Spyro Circuit-track. De Spyro & Friends Grand Prix levert ook andere toffe content die spelers online kunnen verdienen, waaronder nieuwe voertuigen als de Spyromobile, Gnasty Ride en Dragonfly, en andere nieuwe Pit Stop-voorwerpen, inclusief de geweldige nieuwe Gem Paint Jobs en wielen met elementen thema, de Viking Polar-skin, de Orc Big Norm-skin en meer!

Image
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password