Sprookjesgriezel-game Little Goody Two Shoes is nu verkrijgbaar

Square Enix Collective lanceerde vandaag Little Goody Two Shoes, een mysterieus nieuw sprookjes-anime-avontuur met een duistere twist. Dit verhaalgerichte sprookjeshorror-avontuur is ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijke gamestudio in Portugal die zich specialiseert in verbluffende, filmachtige games met meeslepende verhaallijnen en aangrijpende soundtracks.

Little Goody Two Shoes verplaatst spelers naar de handgeschilderde sprookjesomgeving van Kieferberg, een vroom dorpje waar niet alles is wat het lijkt. Zorg dat de dorpsbewoner Elise dit avontuur overleeft door verschillende aspecten van haar leven te beheren.

Overdag moeten spelers Elise’s relaties met de andere dorpsbewoners versterken en haar inkomen verdienen door leuke minigames te spelen. Zodra de maan aan de hemel verschijnt, moet je zorgen dat Elise gevoed, gezond en bij haar verstand blijft, terwijl ze steeds dieper in het woud verdwijnt en aan alle kanten door vijanden wordt belaagd. De beslissingen die jij voor Elise neemt, leiden tot één van de tien mogelijke eindes.

Little Goody Two Shoes is visueel geinspireerd door anime en adventure-games uit de jaren 90. Spelers kunnen zich helemaal verliezen in een prachtige wereld vol nostalgie en prachtige omgevingen.

Stap in de schoenen van Elise om steeds dieper in een even mysterieuze als verraderlijke wereld te verdwijnen.
Little Goody Two Shoes is nu verkijgbaar voor € 19,99 op Steam, Windows, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PlayStation 5.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password