Sprookjesachtige koninkrijk stedenbouwer Fabledom voegt vandaag nieuwe galanterie en ruilhandel update toe

Indie-ontwikkelaar Grenaa Games, in samenwerking met uitgever Dear Villagers, kondigt met trots aan dat de tweede grote update voor de sprookjesachtige township builder Fabledom nu uit is op Steam Early Access. Met deze nieuwste update, Gallantry and Bartering, kunnen spelers diplomatie bedrijven tussen koninkrijken met geheel nieuwe handelsmechanismen!

Met deze update kun je grondstoffen verhandelen met heersers, terwijl het niveau van je relatie met hen invloed heeft op de wisselkoers van goederen. Heersers – waaronder de nieuw geïntroduceerde Bard Prince Ramone – hebben hun eigen unieke missies, dus bereid je voor om ze in een nieuw licht te zien terwijl je navigeert met wie je bevriend raakt!
Deze update voegt ook alle nieuwe gebouwen toe. Bouw een ambassade om ambassadeurs naar andere koninkrijken te sturen en diplomatieke betrekkingen aan te knopen; bouw een poppentheater om je fabelachtige inwoners te vermaken; of maak een kippenhok om een geheel nieuwe grondstof te verbouwen: eieren!

Fabledom speelt zich af in een sprookjesachtig koninkrijk vol trollen, ridders en prinsessen en biedt een ongedwongen, ontspannen benadering van de stedenbouwer. Creëer je nederzetting vanaf de grond en vul deze met kastelen, barakken, boerderijen, velden, huizen en meer. Pas je gebouwen aan je eigen visie aan met de beschikbare decoraties en voorzieningen om het gezelligste, meest functionele dorp in het hele land te maken!

Zoek een prins of prinses en trouw voor de liefde! Of om geld! Diplomatie is de naam van het spel in feodale tijden, en met de uitgebreide onderhandelingsmechanismen van Fabledom kun je je verenigen voor wederzijds belang – of slaags raken voor overheersing. Romantiek zal de manier waarop je het spel speelt en met je buren omgaat sterk beïnvloeden. Elke verkering brengt nieuwe manieren met zich mee om je dorp als essentieel voor de regio neer te zetten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password