Spring terug in lego Bricktales deze Pasen

Breek die chocolade-eieren open nu het bouwavontuur LEGO Bricktales een speciale gratis paasupdate aankondigt. Met liefdevol vervaardigde LEGO stenen diorama’s volledig gebouwd met authentieke LEGO elementen en een creatieve steen-voor-steen bouwmechanisme, is LEGO Bricktales perfect gemaakt om generaties LEGO fans over de hele wereld te verblijden.

De LEGO Bricktales gratis paasupdate introduceert een ei-leuk nieuw verhaal dat zich afspeelt in een kleine paaswereld. Deze wereld wordt toegankelijk als de speler de eerste wereld (Jungle) heeft uitgespeeld. Na voltooiing verschijnt er een ingang in het park die je naar het nieuwe diorama leidt waar je de vriendelijke paashaas ontmoet die een probleem heeft met het maken van eieren voor het paasfeest van dit jaar. Ontevreden kippen en sneeuwschade weerhouden hen ervan hun doel te bereiken, dus je zult je snelle denk- en puzzelvaardigheden moeten gebruiken om hen te helpen Pasen te redden.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password