Spring nu terug in lego Bricktales met gratis DLC!

Weef die paasmandjes en breek die chocolade-eieren open, want het bouwavontuur LEGO Bricktales lanceert een speciale gratis paasupdate die je nu kunt downloaden. Met liefdevol gemaakte LEGO stenen diorama’s volledig gebouwd met authentieke LEGO elementen en een creatieve steen-voor-steen bouwmechanisme, is LEGO Bricktales perfect gemaakt om generaties LEGO fans over de hele wereld te plezieren.

De LEGO Bricktales gratis paasupdate introduceert een ei-leuk nieuw verhaal dat zich afspeelt in een kleine paaswereld. Deze wereld wordt toegankelijk als de speler de eerste wereld (Jungle) heeft uitgespeeld. Na voltooiing verschijnt er een ingang in het park die je naar het nieuwe diorama leidt waar je de vriendelijke paashaas ontmoet die een probleem heeft met het maken van eieren voor het paasfeest van dit jaar. Ontevreden kippen en sneeuwschade weerhouden hem ervan zijn doel te bereiken, dus jij moet je snelle denk- en puzzelvaardigheden gebruiken om hem te helpen Pasen te redden.

Nieuw in deze paasupdate zijn onder andere:

Een prachtig bewerkt paasdiorama

  • Een verhaallijn waarin je de paashaas moet helpen Pasen te redden
  • 5 nieuwe bouwpuzzels. Vier met specifieke uitdagingen en één is een open gebied waar je vrijer kunt bouwen
  • 1 verzamelzoektocht – in de andere bestaande werelden zullen paaseieren worden verstopt die je kunt vinden en gebruiken om voorwerpen te kopen
  • 3 nieuwe kledingstukken (te kopen met eieren die spelers in de wereld hebben gevonden)
  • 1 nieuw muzieknummer
  • Een nieuw menu-item om je op de hoogte te stellen van lopende updates
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com