Spring in Dislyte’s Mythic Battles op PC of Mac via BlueStacks

De epische turn-based RPG Dislyte kwam minder dan een maand geleden de mobiele gacha gaming scene binnen en is een wereldwijd succes geworden met zijn zeer gestileerde visuals en pulserende EDM soundtrack. Nu nodigt Lilith Games, de breinen achter andere hit titels zoals AFK Arena en Rise of Kingdoms, een nieuwe groep spelers uit om Dislyte’s epische avontuur te ervaren! Allemaal mogelijk dankzij BlueStacks, de handige app speler die de heetste Android games en apps op PC draait. Met zijn vermogen om Android mobiele games soepel en moeiteloos te emuleren, is BlueStacks het beste platform om Dislyte op PC of Mac te spelen.

BlueStacks biedt een aantal functies die uniek zijn voor zijn platform, perfect om de Dislyte ervaring te verbeteren. Bijvoorbeeld, “Multi-Instance” opent meerdere instanties van hetzelfde spel, waardoor spelers toegang krijgen vanaf verschillende accounts, waardoor je snel en gemakkelijk experience (XP) kunt kweken. Scherpere graphics en vloeiendere animaties zijn ook een leuke bonus. BlueStacks wordt vertrouwd door meer dan 500 miljoen gamers en is de beste manier om de opwindende, met EDM geïnfundeerde pop-odyssee op de PC te ervaren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password