Sportster Gareth Bale stapt naar de Tee Box in PGA TOUR 2K23

Vandaag onthulde 2K dat de iconische atleet uit Wales en fervent golfer Gareth Bale zijn PGA TOUR 2K23-debuut maakt als speelbare golfer, vandaag beschikbaar voor alle spelers.

Bale staat vooral bekend als een van de snelste spelers en beste vleugelspelers van zijn generatie en zijn reputatie op het voetbalveld gaat hem voor. Maar zijn liefde voor golf en zijn talent op de fairways zullen sommigen verbazen. Zijn passie voor de sport is onmiskenbaar: Hij bouwde een replica van de beroemde 17e hole “Island Green” op TPC Sawgrass in zijn achtertuin en deed mee aan pro-am toernooien. Uitgedost met TaylorMade-kleding en clubs voegt Bale zich bij Tiger Woods, Nelly Korda, Matthew Fitzpatrick, Jon Rahm, Lydia Ko, Tony Finau, Brooke Henderson en Xander Schauffele, en bij beroemde gasten als Michael Jordan, Stephen Curry, John Cena en de Dude Perfect-crew op het PGA TOUR 2K23-rooster.

Bale verschijnt niet alleen als speelbare golfer, maar gaf ook begeleiding aan VctryLnSprts bij het ontwerpen van zijn droombaan, The Elevens Club, met behulp van de Course Designer van PGA TOUR 2K23. Met veel van Bale’s favoriete elementen, zoals grote bomen, golvende fairways en greens, waterhindernissen en een schilderachtige waterval op de elfde hole, is The Elevens Club vandaag beschikbaar en gratis voor alle spelers. Spelers kunnen een reeks nieuwe uitdagingen aangaan en in-game beloningen verdienen door als Bale te spelen en hun vaardigheden te testen op The Elevens Club.

De Course Designer van PGA TOUR 2K23 krijgt ook updates met het nieuwe Asian Architecture Pack, dat vandaag verkrijgbaar is en zowel traditionele als moderne Aziatisch geïnspireerde ontwerpelementen bevat, waaronder wolkenkrabbers, pagodes, lantaarns en belettering. Op 2 oktober komt ook het Halloween Pack uit, met griezelige herfstelementen zoals jack-o-lantaarns, graven en grafstenen, waarmee spelers een griezelig tintje aan hun eigen banen kunnen geven.

PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 5 is momenteel bezig en biedt nieuwe dagelijkse en wekelijkse evenementen., en de PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition is momenteel verkrijgbaar met 75% korting op Steam tot 25 september 2023 De PGA TOUR 2K23 Standard Edition is momenteel verkrijgbaar met 67% korting op Xbox One, en 65% korting op Xbox Series X|S, tot 25 september. De PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition is momenteel tot 25 september te koop voor 50% op Xbox Series X|S en Xbox One. Voor nieuwe spelers die hun achterstand willen inhalen, maar ook voor doorgewinterde veteranen die een gat in hun collectie willen opvullen, zijn er nu DLC-pakketten verkrijgbaar met VC en verbruikbare ballenpakketten.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition, Tiger Woods Edition en Standard Edition zijn nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) en Steam.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password