Sport Gaming Nieuws: Mutanten nemen het veld voor meer maniakaal Arcade Football in Mutant Football League 2

Als je ooit hebt gedacht “wat als Mutant Football League nog meer mogelijkheden, nog meer speelmogelijkheden en nog meer multiplayer zou hebben?”, dan ben je niet de enige. Digital Dreams Entertainment dacht hetzelfde, dus besloten ze een vervolg te maken: Mutant Football League 2. De ontwikkeling van Mutant Football League 2 is momenteel in volle gang. Digital Dreams Entertainment kan nog niet zeggen wanneer de game uitkomt, omdat een deel van het team in Kiev, Oekraïne, nog steeds door de oorlog wordt getroffen, maar ze kunnen wel beloven dat het het wachten waard zal zijn.

Digital Dreams bouwt Mutant Football League 2 voor next-gen consoles, wat een aanzienlijk hogere presentatiekwaliteit mogelijk maakt, niet in de laatste plaats dankzij rendering op fysieke basis. Verbeterde licht- en schaduweffecten, vloeiendere animaties en een geavanceerder botssysteem zijn slechts enkele van de geplande verbeteringen.

Mutant Football League 2 is groter en sneller dan het origineel en slaat harder toe, met venijnig nieuwe Dirty Tricks en uitgebreidere rollen voor de All Stars. Digital Dreams gaat ook dieper in op de online functies van Mutant Football League 2 en voegt nieuwe speltypen en manieren toe om het klassieke spel op te schudden.

Of je nu online speelt of niet, Digital Dreams geeft je nog meer manieren om je strategie te bepalen door een achtste speler aan het veld toe te voegen, waardoor het aantal ontvangers op vier komt. En dat is nog niet alles. Mutant Football League 2 bevat meer spelvormen en opstellingen dan ooit tevoren en ook meer gevaren. De weersomstandigheden veranderen tijdens de wedstrijden, waardoor je je beste plannen kunt dwarsbomen met nieuwe obstakels – of misschien zelfs een onverwacht voordeel krijgt ten opzichte van je tegenstander. Je kunt ook aangepaste teams samenstellen en zelfs MFL-spelers opstellen in ons nieuwe en verbeterde speltype Dynasty Supreme-franchise.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password