Spongetastische 3D-Platformer The Cosmic Shake is nu beschikbaar

We onderbreken wat u ook aan het doen bent voor een speciaal nieuwsbericht over Bikini Bottom! Recente rapporten van onze vis op de grond hebben de scène beschreven als wild, bewerende dat het nieuws “SpongeBob SquarePants – The Cosmic Shake is nu beschikbaar” Bikini Bottom in verwarring heeft gebracht: Onschuldige burgers en geliefde bezienswaardigheden zijn verdwenen in vreemde, magische portalen!

Ambtenaren vragen de bevolking om kalm te blijven en komen met een officiële verklaring: “Beruchte Bikini Bottom bewoners SpongeBob en Patrick zitten op de zaak!” Natuurlijk leidt dit tot verschillende vragen:

Zullen onze helden de vele gevaren van de fantastische WishWorlds trotseren?
Zullen ze hun vrienden redden en veilig thuisbrengen?
Zullen mooie bewegingen en nog mooiere kostuums de overhand krijgen?!
En zal de Chum Bucket voor de verandering eens iets eetbaars serveren?

Aan onze vrienden SpongeBob en Patrick, alles wat deze omroeper vis heeft te zeggen is: ankers omhoog, dappere helden, Bikini Bottom rekent op jullie!

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake lanceert vandaag op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password