Splatoon 3: Expansion Pass – De Toren der Orde DLC: nieuwe trailer onthult spetterende details

In de DLC genaamd De Toren der Orde moeten spelers de Toren der Orde beklimmen om kleuren terug te brengen naar een kleurloze wereld. De Toren der Orde is de tweede set content van de Splatoon 3 UitbreidingspasUitbreidingspas voor Splatoon 3 op de Nintendo Switch en verschijnt op 22 februari.
In De Toren der Orde speel je als agent 8, een bewoner van Inkopolis die wakker wordt in een nieuwe “wereld van orde”, waaruit vrijwel alle kleuren zijn verdwenen. Samen met een drone, die beweert Lorelei van Tentacool te zijn, baan je je een weg naar de top van de Toren der Orde, met verdiepingen vol verrassende vijanden en obstakels.

Op elke verdieping van de Toren der Orde zijn doelen die na elke poging veranderen en lastiger worden naarmate je hoger komt. Die doelen zijn bijvoorbeeld het verslaan van alle vijanden, het veroveren van bepaalde gebieden binnen een bepaalde tijd, of het voltooien van uitdagingen die je behendigheid testen. Door goed te presteren verdien je kleurenchips die je kunt gebruiken om je wapens aan te passen, bijvoorbeeld voor een hogere vuursnelheid, mogelijkheden meer schade te veroorzaken, en meer. Wanneer het je niet lukt de top van de toren te bereiken, moet je weer opnieuw beginnen, maar daarbij worden de verzamelde kleurenchips omgezet naar een valuta die je kunt gebruiken om permanente upgrades aan te schaffen. Misschien dat het met die upgrades bij je volgende poging wél lukt de top te bereiken?

De Toren der Orde is gemaakt om steeds weer opnieuw te spelen, waarbij je Agent 8 steeds verder versterkt met allerlei machtige (en kleurrijke) vaardigheden. Het is een leuke, uitdagende manier om steeds beter in Splatoon te worden, voor zowel beginners als ervaren spelers.

Spelers die hun vaardigheden in De Toren der Orde hebben aangescherpt, kunnen die op de proef stellen in een nieuw seizoen van de multiplayer van Splatoon 3 dat op 1 maart begint. Dit seizoen brengt nieuwe multiplayer-stages, zoals het gevechtslevel “Trekvis Airport” en het Salmon Run-level “Vechtfuik”, nieuwe wapens in de plenzer- en dubbelknallers-categorieën, en nieuwe voorwerpen, zoals de knalbal, om tijdens Splatfests te gebruiken**.
Er is een nieuwe trailer verschenen voor de Splatoon 3: Uitbreidingspas – De Toren der Orde DLC. Deze DLC verschijnt op 22 februari en laat spelers als agent 8 de Toren der Orde beklimmen. Het volgende seizoen van de multiplayer begint op 1 maart en levert nieuwe levels, wapens en voorwerpen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password