Spirited Away ontmoet Overcooked in Onsen Master – vandaag verkrijgbaar op PC, Switch en Xbox

Iedereen ontspannen; Onsen Master is eindelijk hier! Van Whitethorn Games – uitgever van gezellige indie-hits als APICO, Wytchwood en Lake – en ontwikkelaar Waking Oni Games, is de arcade-stijl hot spring customer management game nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Nintendo Switch, en PC via Steam.

Onsen Master biedt arcade-stijl co-op voor één en twee spelers, waarin spelers de klanten van hun warmwaterbronnen moeten beheren en de juiste ingrediënten moeten bereiden en samenstellen om hun kwalen te genezen. Het is al hectisch genoeg om rond te rennen in de warmwaterbronnen, ronddwalende klanten te vangen en de juiste brouwsels in de juiste baden te doen, maar lastige yokai lijken de spelers ook nog eens in de weg te staan bij hun uitstekende service.

Er hangt een donkere wolk boven het eiland Izajima, waarvan de gevolgen zwaar wegen op de bewoners. Ondeugende geesten, yokai genaamd, maken amok in de warmwaterbronnen van het eiland. En de grote Onsen Meester, beheerder van de warmwaterbronnen en genezer van kwalen, is op mysterieuze wijze verdwenen. Spelers kruipen in de huid van zijn leerling, Mu, om het evenwicht te herstellen en te ontdekken wat er met de Onsen Master is gebeurd!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password