Spirit of the Island – Paradise Edition in speciale doos bevestigd voor lancering op 23 november voor PlayStation 5 en Nintendo Switch

10 oktober 2023. Uitgever Meridiem Games kondigt met trots aan dat de speciale Paradise Edition van Spirit of the Island op 23 november 2023 wordt gelanceerd voor PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Spirit of the Island, ontwikkeld door 1M Bits Horde en medegepubliceerd door META Publishing en PID Games, is een prachtige Life Sim Sandbox RPG met cross-platform online co-op die zich afspeelt op een tropische archipel. Bouw je boerderij, kweek gewassen en fok dieren, maak voorwerpen, kook heerlijke gerechten, verzamel grondstoffen, bouw winkels en musea om bezoekers aan te trekken en verander een verlaten eiland in een welvarende toeristische bestemming!

Meridiem Games is verantwoordelijk voor de creatie, publicatie en Europese distributie van de speciale Spirit of the Island – Paradise Edition voor PlayStation 5 en Nintendo Switch. Deze bevat een speciale cover met nieuw artwork, een exclusieve set stickers met een aantal eilandbewoners en een reisgids zodat je niets mist van de geweldige activiteiten op je eiland.

Er bestaat een oude traditie in je thuisland: om volwassen te worden en het volwassenwordingsritueel te voltooien, moet je op ontdekkingsreis gaan. Je avontuur begint op een afgelegen eiland diep in een tropische archipel. Wat ooit een welvarende toeristische bestemming was, is nu een schaduw van zijn vroegere glorie en het is jouw taak om het weer tot leven te brengen! Verken de archipel, ontmoet de plaatselijke bevolking en help ze een handje om het toeristische paradijs te herstellen… terwijl jij de mysteries van je verleden probeert te ontrafelen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password