Spirit of the Island nu wereldwijd verkrijgbaar

Na vijf maanden Early Access lanceert Spirit of the Island vandaag op alle drie de grote pc-winkels – Steam, Epic Games Store en GOG, met console- en mobiele versies die respectievelijk later dit jaar en in 2023 arriveren. De game heeft veel community-gedreven quality of life verbeteringen en content updates gekregen en heeft vele positieve reviews van duizenden mensen verzameld.

Spirit of the Island is geïnspireerd door bekende game-ervaringen als Animal Crossing, Moonlighter, Legend of the Zelda en Stardew Valley en brengt een levendige mix van een ontspannende life-sim en een uitdagende RPG, waardoor een chille game ontstaat die geschikt is voor iedereen.
Je kunt solo spelen of een team vormen met een andere speler in de coöperatieve modus. In Spirit of the Island kun je op een mysterieus eiland wonen, je droomhuis bouwen en voor het land zorgen, verschillende soorten landbouw en ambachten beoefenen, een economie en toerismebeheer ontwikkelen, en een uitgestrekte archipel vol ongeziene gevaren en verborgen schatten verkennen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password