SPINE onthult nieuwe gameplay teaser voor pc en console op Future Games Show

Ontwikkelaar Nekki heeft vandaag op de Future Games Show nieuwe gameplay onthuld van zijn aankomende gun fu actiegame SPINE. De nieuwe Market Gameplay teaser laat pre-Alpha gameplay beelden zien met SPINE’s filmische gun fu gevechten in een futuristische cyberpunk wereld. SPINE zal eind 2025 het gun fu-gamegenre definiëren voor pc en consoles.

SPINE is een single-player, verhaalrijke actiegame waarin de speler in de huid kruipt van de rebelse straatartiest Redline, vergezeld door haar bewuste gevechtsimplantaat Spine. Spelers gaan met hen mee terwijl ze het autocratische AI-regime van Tensor Corporation uitdagen terwijl ze elkaar leren vertrouwen.

SPINE is voorzien van camerawerk en gevechtschoreografie door specialisten uit actiefilms en wordt aangedreven door Unreal Engine 5 en Nekki’s originele animatie-engine Cascadeur, waardoor spelers de ster worden van hun eigen actiefilm waarin geen twee gevechten hetzelfde zijn

.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password