Spine Chilling Horror Anthology The Fridge is Red komt vandaag uit.

The Fridge is Red, de first-person horror anthologie serie met PS1-geïnspireerde visuals van ontwikkelaar 5WORD Team en uitgever tinyBuild, traumatiseert vandaag Windows PC via Steam.

Als klaploper van een vader die nauwelijks rondkomt, begint Frank als bijbaantje huishoudelijke apparaten te repareren om zo wat extra geld voor zijn gezin te verdienen. Tot op een dag een mysterieuze rode koelkast wordt afgeleverd. Frank kan hem niet meer repareren en laat hem achter in zijn kelder… waar hij nu een vieze, onheilspellende aura verspreidt.

Duik in een omgekeerde wereld, gekaapt door de donkerste hoeken van Franks geest. Verken de alledaagse locaties in zijn leven nu besmet met verontrustende wezens. Ontwijk de opmars van de ondoden in verschillende landschappen, van verlaten kerkhoven tot een besneeuwde snelweg. Zoek naar antwoorden om de waarheid te weten te komen over Franks familie en de vervloekte rode koelkast.

Betreed een retro horror throw-back die een eerbetoon is aan de low poly stijl van de PlayStation 1. The Fridge is Red benadrukt een tijdperk van slim spelontwerp dat speelde met het brein van het publiek door obscure geluidsimplementatie te koppelen aan gruwelijke beelden om angst op te roepen. Trotseer zes zorgvuldig samengestelde hoofdstukken tijdens een spannend episodisch avontuur vol angsten onderweg.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password