Spike Volleyball, de eerste indoor volleybalsimulatie is nu verkrijgbaar

Bigben en Black Sheep Studio kondigen de release aan van Spike Volleyball, de eerste indoor volleybalsimulatie voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Spike Volleyball is de eerste simulatie van één van de meest gespeelde sporten ter wereld en laat spelers met de beste volleyballanden genieten van innovatieve, tactische gameplay. De game biedt in alle opzichten een getrouwe weergave van de dynamische en veeleisende sport, inclusief spectaculaire spikes, blocks en floaters.

Leer de technieken, gebruik slimme combinaties om je tegenstanders te verrassen en leid je team naar de overwinning in verschillende internationale toernooien. Gebruik tactiek, reflexen en nauwkeurigheid om de nieuwe wereldkampioen te worden!

Kenmerken:

  • 50 nationale teams, zowel mannen als vrouwen.
  • Alle volleybaltechnieken zijn getrouw gereproduceerd met behulp van Unreal Engine 4 en motion capture-techniek – geniet van realistische spikes, bumps, blocks en floaters.
  • Creëer en beheer je eigen team in de carrièremodus.
  • Gebruik tactieken die zijn ontwikkeld door professionele coaches.
  • Neem het op tegen andere spelers in de lokale en online multiplayer.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password