Spike Volleyball: Bewonder levensechte volleybalbewegingen dankzij motion capture-techniek

Bigben en Black Sheep hebben twee motion capture-video’s uitgebracht die tonen hoe de ontwikkelaars van Spike Volleyball erin slagen de échte bewegingen en acties van professionele volleybalspelers in hun game te krijgen.

De spike en de serve zijn twee fundamentele acties in volleybal. Om hiervoor het best mogelijke referentiemateriaal te krijgen, hebben de ontwikkelaars verschillende motion capture-sessies gehouden, waarbij 50 sensors waren bevestigd aan de lichamen van professionele spelers om hun bewegingen, timing en techniek te registreren.

Spike Volleyball is de eerste indoor-volleybal-simulatie ooit. Strijd met 50 nationale teams, zowel mannen als vrouwen, in een realistische simulatie van alle aspecten van de sport. Snelheid, reflexen, samenwerking: geniet van alle kenmerkende elementen van de sport in deze spectaculaire en meeslepende ervaring.

Spike Volleyball verschijnt op 5 februari 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password