Spike Volleyball aangekondigd

Bigben onthult Spike Volleyball, een nieuwe simulatie van één van de populairste sporten ooit. De game laat fans alle spanning en sensatie van hun favoriete sport beleven op consoles en pc.

Spike Volleyball is de eerste complete zaalvolleybalsimulatie. Vijftig nationale teams, zowel mannelijke als vrouwelijke, komen samen in een game die alle elementen van de sport getrouw simuleert. Snelheid, reflexen en samenwerking, alle ingrediënten worden samengevoegd voor een spectaculaire sportervaring!

Beheer je eigen team en rekruteer spelers om met je team te vorderen in de Career-modus. Neem deel aan vele internationale toernooien in 13 verschillende arena’s, verander je strategie om je tegenstanders te verrassen, speel multiplayer online en lokaal en ga voor het wereldkampioenschap!

Smash, blok, floater… Leer alle volleybaltechnieken en beleef alle spanning van deze complexe teamsport, getrouw gereproduceerd met behulp van Unreal Engine 4 en motion capture.

Spike Volleyball is vanaf 5 februari 2019 beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4™ en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password