SpiderHeck brengt Lightsabers, Arachnid Parkour naar PC, Consoles 22 september

SpiderHeck, een non-stop co-op brawler van ontwikkelaar Neverjam en uitgever tinyBuild, gooit zijn web op PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, en Windows PC via Steam, Epic Store, en GOG, evenals Xbox Game Pass op donderdag 22 september 2022. Vanaf de lancering kunnen spelers de game gratis spelen op Steam tot maandag 26 september.

Spinnen met lichtzwaarden, oh my! Vecht het uit in een hysterische snelle brawler als een gevechtsklare spinachtige in een single-player of multiplayer (lokaal of online) ervaring met maximaal 4 spelers. Gebruik kruisbogen, railguns, laserpistolen, granaten en meer tegen dynamische terreinen en willekeurig gegenereerde gevaren. Breng jezelf in veiligheid door platformen met meerdere lagen over te steken en een duik in de lava te vermijden.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password