Spelers vieren feest met de terugkeer van Solstice in Destiny 2

Eva Levante geeft een groot feest in de Tower, want Solstice is terug! Spelers van over de hele wereld kunnen gratis deelnemen aan dit in-game-evenement van 19 juli tot 9 augustus.

Guardians die meedoen aan het evenement ontvangen automatisch een nieuwe set Solstice-armor. Daarnaast maken ze kans op een nieuwe Legendary Stasis Hand Cannon genaamd ‘Something New’. Ook kunnen spelers meedoen aan Bonfire Bash, een nieuwe activiteit waarin spelers golven met vijanden moeten verslaan.

Bij de Eververse Store is een nieuwe reeks cosmetics met een zomerthema verkrijgbaar. Spelers kunnen ook een nieuwe Event Card ophalen om gratis beloningen te verdienen. Het is mogelijk om deze Event Card te upgraden. Met deze upgrade ontgrendelt de Event Card nog meer Solstice-cosmetics.

Spelers kunnen een nieuwe Seal en de titel ‘Flamekeeper’ verdienen in Solstice. Dit doen ze door Event Challenges te voltooien. Eenmaal voltooid, is het mogelijk om de bijbehorende collectible medallion pin te kopen. Wie de inleidende Solstice-quest voltooit, kan ook het exclusieve Solstice 2022-shirt kopen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password