Spelers die No Man’s Sky digitaal kochten krijgen refund, ongeacht speeltijd

Sony en Steam geven spelers die No Man’s Sky digitaal hebben gekocht en teleurgesteld zijn hun geld terug, ongeacht de speeltijd.

Veel gebruikers melden succes te hebben gehad bij het aanvragen van een terugbetaling van een digitale aankoop van No Man’s Sky. Sommigen van deze spelers hadden meer dan vijftig uur gespeeld en kregen hun toch een refund.

Zowel Sony als Steam hanteren regels voor het aanvragen van een terugbetaling. Steam stelt bijvoorbeeld dat de gebruikers de game niet langer dan veertien dagen in bezit mogen hebben en de game in kwestie niet langer dan twee uur hebben gespeeld, bij Sony mag de game dan weer in zijn geheel niet gespeeld zijn.

No Man’s Sky ontving veel negatieve kritiek door het ontbreken van beloofde features en problemen met de pc-versie. Zowel Sony en Steam komen spelers tegemoet vanwege de vele teleurgestelde reacties.

No Man’s Sky verscheen deze maand voor PlayStation 4 en pc. In onze review beoordeelden we de game met een 6,5.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password