Speel The Crew 2 dit weekend gratis

The Crew 2 is vanaf vandaag tot maandag 13 april gratis te spelen op PlayStation 4 en Windows PC via Uplay.

Spelers hebben direct toegang tot de volledige game inclusief de nieuwste update Inner Drive, die 20 nieuwe voertuigen, wekelijkse PvE-competities en unieke LIVE Summits met exclusieve beloningen introduceert. Daarnaast genieten spelers van honderden uitdagingen en doorkruisen zij de Verenigde Staten van kust tot kust in hun droomvoertuig, solo of in coöp met vier spelers. Als onderdeel van het gratis weekend is de Ford GT 2005 tussen 8 en 15 april verkrijgbaar voor slechts 1 Crew Credit en voor spelers met de Season Pass is deze zelfs helemaal gratis.

Speler die hun reis in de open wereld van The Crew 2 willen voortzetten na dit gratis weekend, behouden hun progressie en profiteren daarnaast van kortingen op The Crew 2 en de Season Pass op Uplay PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password