Speel pc-games op je smartphone met GeForce NOW deze GFN Donderdag

Wie zegt dat je je game op pauze moet zetten alleen omdat je niet achter je pc zit?

Deze GFN Donderdag werpt een blik op hoe GeForce NOW pc-gaming mogelijk maakt op mobiele Android- en iOS-apparaten om gamers onderweg te ondersteunen.

Deze week komt ook met geweldige in-game beloningen voor leden die Eternal Return spelen, met twee unieke skins, waaronder Military Doctor Cathy en een NVIDIA-exclusieve GeForce NOW Silvia skin.

Daarnaast is er de nieuwste content op de cloud met seizoen 12 van Apex Legends, de ‘Joseph: Collapse’ Far Cry 6 DLC en 10 games die deze week in de GeForce NOW-bibliotheek verschijnen.

GTG: Good-to-Go om te gamen onderweg

Dankzij de kracht van de cloud transformeert GeForce NOW bijna elk Android- of iOS-apparaat in een krachtige gaming rig. Met gamers die op zoek zijn naar meer manieren om op hun telefoon te gamen, heeft GeForce NOW volledige of gedeeltelijke controllerondersteuning wanneer het is aangesloten op een telefoon voor de echte pc-versies van meer dan 800 games, waaronder 35 gratis te spelen titels.

GeForce NOW verhoogt de gameplay op telefoons door al je gaming in de cloud te verwerken en rechtstreeks naar uw apparaat te streamen.

Leden die op iOS gamen, kunnen profiteren van alle voordelen van pc-gaming zonder het ecosysteem van Apple te verlaten. Ze kunnen genieten van top pc-picks zoals Apex Legends of Rocket League voor competitief plezier of AAA-titels zoals Far Cry 6 of Assassin’s Creed: Valhalla. Ze kunnen ook een feestje bouwen met vrienden in populaire online multiplayer-games als Destiny 2 en ARK: Survival Evolved of een klassieke arcade-uitdaging aangaan met Overcooked! of Cuphead.

Gamers die op Android-apparaten spelen, kunnen deze titels ook spelen vanuit de GeForce NOW-bibliotheek en hun mobiele gameplay nog verder uitbreiden met de voordelen van het GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap. RTX 3080-lidmaatschappen maken pc-gaming met 120 frames per seconde mogelijk op geselecteerde 120Hz Android-telefoons, zoals de Samsung S21.

RTX 3080-leden streamen ook met de maximale sessieduur van acht uur op de service en kunnen RTX ON aanzetten voor filmische graphics en real-time ray tracing in ondersteunde games zoals Ghostrunner en Dying Light 2 Stay Human.

Gamepadondersteuning

Geniet van gamen onderweg en van comfort tijdens langdurig gamen zonder dat er extra software nodig is. Gebruik een van de door GeForce NOW aanbevolen gamepads om je cloud game-ervaring te verbeteren.

Gamers die op een iPhone spelen, kunnen de Backbone One en de Razer Kishi overwegen. Android-gebruikers kunnen ook genieten van de Razer Kishi, of de Razer Raiju en de Razer Junglecat.

Andere geweldige opties voor Android-gamers zijn de Steelseries Stratus Duo en de GLAP-controller voor een krachtige gameplay.

Voor meer details en om de beste optie voor je mobiele GeForce NOW-ervaring te kiezen, kan je deze aanbevolen apparaten bekijken.

Eternal rewards

GeForce NOW gaat niet alleen over het mogelijk maken van geweldige game-ervaringen. Het gaat ook over het verrijken van die ervaringen voor leden die via de cloud gamen.

Om de tweede verjaardag van GeForce NOW te vieren, zitten de GFN Donderdagen in februari vol met beloningen.

Vanaf vandaag kunnen leden beloond worden in de free-to-play, multiplayer arena game Eternal Return. Wissel je beloningen in de game in om je stijl te showen met een Military Doctor Cathy skin en laat je liefde voor de cloud zien met een aangepaste GeForce NOW Silvia skin.

Lidmaatschapsbeloningen krijgen voor het streamen van games op de cloud is eenvoudig. Meld je aan bij je NVIDIA-account en selecteer “GEFORCE NOW” in de header, scrol vervolgens omlaag naar “REWARDS” en klik op de knop “REWARDS SETTINGS UPDATE”. Vink het vakje aan in het dialoogvenster dat verschijnt en begin met het ontvangen van speciale aanbiedingen en in-game goodies.

Meld je aan voor de GeForce NOW-nieuwsbrief, inclusief meldingen wanneer beloningen beschikbaar zijn, door je aan te melden bij uw NVIDIA-account en “VOORKEUREN” te selecteren in de header. Vink het vakje “Gaming & Entertainment” aan en “GeForce NOW” onder onderwerpvoorkeuren om de nieuwste updates te ontvangen.

Voor meer updates over beloningen in februari, blijf kijken naar komende GFN Donderdagen.

‘Fortnite’ Closed Beta voor mobiel

In de afgelopen weken zijn er meerdere golven van uitnodigingen verstuurd naar leden om mee te doen aan de tijdelijke Fortnite Closed Beta op iOS Safari en Android – en de tot nu toe verzamelde feedback is ongelooflijk nuttig geweest.

Sommige gamers hebben af en toe onverwachte framerate-dips van minder dan 30 FPS tijdens het gebruik van touch-besturing op iPhone, iPad en Android-toestellen. Dit komt het meest voor bij het gebruik van de ADS/First Person schietmodus, maar is ook waargenomen tijdens het kijken, tijdens snelle camerabewegingen en andere scenario’s.

Tijdens de beta blijven we werken aan het verbeteren van de ervaring – onder andere aan een oplossing om de framerates te verbeteren – en we zullen meer informatie geven wanneer er een update beschikbaar is.

In de tussentijd kijken we ernaar uit om meer gamers uit te nodigen voor de Fortnite Closed Beta voor mobiel op GeForce NOW en zullen we doorgaan met het optimaliseren en verbeteren van de ervaring.

Meer gaming goodness, overal

Deze week komt er ook nieuwe content naar de cloud, met de uitbreiding van twee titels.

Ga de uitdaging aan in Apex Legends Defiance, het nieuwste seizoen van de populaire free-to-play battle royale, hero shooter. Seizoen 12 komt met een nieuwe tijdelijke modus en battle pass, beloningen, kaartupdates voor Olympus en de nieuwste Legend – Mad Maggie.

Til alles naar een hoger level in Far Cry 6 met de release van de derde DLC, ‘Joseph: Collapse,’ die een nieuw verhaal over de schurkachtige Joseph Seed vertelt.

Plus, GFN Donderdag komt met een nieuwe lading games die de GeForce NOW-bibliotheek vervoegen. Bekijk deze 10 titels die klaar zijn om deze week te streamen:

Wij doen ons uiterste best om games zo dicht mogelijk bij hun release op GeForce NOW te lanceren, maar in sommige gevallen kunnen games niet onmiddellijk beschikbaar zijn.

Tenslotte zal Myth of Empires wegens langdurig onderhoud uit de GeForce NOW-bibliotheek worden verwijderd.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password